Skip to content

Archive:

Chang Shu

Виолетова чај Чанг-шу | Чанг-Шу за губење на тежината – негативни коментари, мислења, цена, официјална веб-страница

Чанг Шу расте во високите планини на Тибет и Непал, на надморска височина од над 3 илјади метри надморска височина. Благотворното дејство на билки расте во услови на ретките атмосфера, е докажано од страна на многу експерти. Виолетова традиционалните чај познат како Чанг Шу, заситен со микроелементи и како што е наведено помага лекува во […]