Skip to content

Archive:

Anti Cellulium

Anti Cellulium – каде да ги купите најевтиниот, како тоа функционира?

Целулитот – проблем со кои се соочуваат речиси секоја жена. Иако многу луѓе погрешно веруваат дека “кора од портокал” на бутовите и задникот – многу масти, често козметички дефект во форма на дупчиња во образите и испакнатини на кожата изгледа тенки жени. За да се ослободите од целулитот не е лесно. Мора да вложи многу […]